İlköğretim Türkçe sözlük : TDK uyumlu.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Kitap
Language:Turkish
Published: Ankara : Bilgi, 2009.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00411nam a2200145 4500
008 140205s2009 tur r 000000tur k
020 |a 9789752203099 
082 |a Ref/413/İlk/28.i/2009 
245 |a İlköğretim Türkçe sözlük :  |b TDK uyumlu. 
260 |a Ankara :  |b Bilgi,  |c 2009. 
300 |a 463 p. 
650 |a Turkish language  |x Dictionaries. 
650 |a Türk dili  |x Sözlükler. 
999 |c 1811  |d 1811 
952 1 |c 1  |y K