Film eleştirisi : film eleştirisinde temel yaklaşımlar ve Tür filmi eleştirisi.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Özden, Zafer
Format: Kitap
Language:Turkish
Published: Ankara : İmge, 2004.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00635nam a2200205 a 4500
008 220904s2004 tur 00000 tur
999 |c 18358  |d 18358 
020 |a 9755333894 
082 0 0 |a 791.43/Özd/994.f/2004 
100 0 0 |a Özden, Zafer  |9 23905 
245 1 0 |a Film eleştirisi :  |b film eleştirisinde temel yaklaşımlar ve Tür filmi eleştirisi. 
260 |a Ankara :  |b İmge,   |c 2004. 
300 |a 317 p. 
500 |a Serpil Altay köşesi. 
650 |a Motion pictures  |x Philosophy.  |9 23906 
650 |a Film criticism.  |9 23907 
650 |a Sinema filmi  |x Felsefe.  |9 23908 
650 |a Film eleştirisi.  |9 23909 
942 |c K 
952 1 |c LS  |y K