40'ların cadı kazanı.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mumcu, Uğur, 1942-1993.
Format: Kitap
Language:Turkish
Published: Ankara : Tekin, 1993.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00666nam a2200205 4500
008 061004s1993 turb 00100 tur
082 |a 956.102 5/Mum/962.k/1993 
100 |a Mumcu, Uğur, 1942-1993. 
245 |a 40'ların cadı kazanı. 
260 |a Ankara :  |b Tekin,  |c 1993. 
300 |a 204 p. 
500 |a Serpil Altay köşesi. 
651 |a Turkey  |x Politics and Government  |y 1918-1960. 
650 |a Political culture  |z Turkey  |x History  |y 20th Century. 
651 |a Türkiye  |x Politika ve yönetim  |y 1918-1960. 
650 |a Siyasi kültür  |z Türkiye  |x tarih  |y 20.yy. 
740 |a Kırkların cadı kazanı. 
020 |a 9754780595 
999 |c 18589  |d 18589 
952 1 |c 3  |y K