Zirveyi hedefleyenlere genç girişimcilerin başarı sırları /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Acaer, Erk.
Format: Kitap
Language:Turkish
Published: İstanbul : Hayat, 2005.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00641nam a2200205 a 4500
008 051031s2005 tur 00100 tur
020 |a 9756218142 
082 0 0 |a 338.04/Zir/81.z/2005 
245 1 0 |a Zirveyi hedefleyenlere genç girişimcilerin başarı sırları /  |c ed. E.Acaer. 
260 |a İstanbul :  |b Hayat,  |c 2005. 
300 |a 165 p. 
650 |a Enterpreneurship.  |9 7922 
650 |a Girişimcilik.  |9 7923 
650 |a Success  |x Psychological aspects.  |9 1080 
650 |a Başarı  |x Psikolojik olaylar. 
650 |a Conduct of life.  |9 6530 
650 |a Yaşamın idaresi. 
700 |a Acaer, Erk.  |9 35014 
999 |c 20415  |d 20415 
952 1 |c 3  |y K