Örümcek kapanı : deneme.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kavukçu, Cemil
Format: Kitap
Language:Turkish
Published: İstanbul : Can, 2013.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00555nam a2200205 4500
008 140402s2013 tur 000000tur
020 |a 9789750718809 
082 |a 814/Kav/21.ö/2013 
100 |a Kavukçu, Cemil 
245 |a Örümcek kapanı :  |b deneme. 
260 |a İstanbul :  |b Can,  |c 2013. 
300 |a 143 p. 
500 |a 2013 Erdal Öz Edebiyat Ödülü. 
505 |a Includes index. 
650 |a Turkish literature. 
650 |a Essays, Turkish. 
650 |a Türk edebiyatı. 
650 |a Denemeler, Türkçe. 
999 |c 2052  |d 2052 
952 1 |c 3  |y K