Son bakışta aşk : Walter Benjamin'den seçme yazılar /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Benjamin, Walter
Other Authors: Gürbilek, Nurdan.
Format: Kitap
Published: İstanbul : Metis, 2014.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01001nam a2200253 a 4500
008 160223s2014 tur 00000 tur
020 |a 9789753420105 
082 0 0 |a 834/Ben/468.s/2014 
100 0 0 |a Benjamin, Walter  |9 9361 
245 1 0 |a Son bakışta aşk :   |b Walter Benjamin'den seçme yazılar /  |c W.Benjamin ; sunuş ve hazırlayan N.Gürbilek. 
260 |a İstanbul :  |b Metis,  |c 2014. 
300 |a 183p. 
600 |a Benjamin, Walter,  |d 1892-1940  |x Criticism and interpretations.  |9 9390 
600 |a Benjamin, Walter,  |d 1892-1940  |x Eleştiri ve yorum.  |9 9391 
600 |a Benjamin, Walter,  |d 1892-1940  |x Philosophy.  |9 9392 
600 |a Benjamin, Walter,  |d 1892-1940  |x Felsefe.  |9 9393 
600 |a Benjamin, Walter,  |d 1892-1940  |x Political and social views.  |9 9394 
600 |a Benjamin, Walter,  |d 1892-1940  |x Siyasi ve sosyal görüşler.  |9 9395 
650 |a German literature.  |9 22 
650 |a Alman edebiyatı.  |9 24 
700 |a Gürbilek, Nurdan.  |9 9396 
942 |c K 
999 |c 34270  |d 34270 
952 1 |c 3  |y K